PALVELUT

Etäkonsultointi

Työhaastattelu edessä ja tarvitset tilanteeseen sopivaa asukokonaisuutta?
Vaatekaapistasi löytyy vaatteita, etkä tiedä miten niitä yhdistellä. Ohjaan sinua etänä löytämään asun eri tilanteisiin ja ehdotan juuri sinulle sopivia tyylivinkkejä. Palvelu soveltuu myös vaateostoslistan tekoon. Mitä kaapistasi löytyy ja mitä täydennystä asukokonaisuutesi kaipaa? Etäkonsultointi tapahtuu Zoom-palvelun kautta.

Hinta 60€/1h (sis.alv24%)

Yhdessä ostoksille

Puhelimen välityksellä tapahtuvan tutustumisen jälkeen tapaamme shoppailun merkeissä. Olen apunasi löytämässä asut arkeen ja juhlaan, vapaa-aikaan ja työelämään.
Ohjaan myös oman tyylin löytämisessä kuin asusteiden stailauksessa. Vahvista itsetuntoasi ja persoonaasi pukeutumisella!

Hinta 90€/1h (sis.alv24%)

Personal Shopping

Personal Shopping palvelussa tapaamme ja kartoitamme ensin yhdessä toiveesi, mieltymyksesi sekä budjettisi. Kartoituksen jälkeen lähden puolestasi ostoksille ja tuon tuotteet luoksesi sovitukseen. Sovitetaan ja stailataan sinulle mieluisat asukokonaisuudet. Halutessasi hyödynnämme oman vaatekaappisi sisältöä. Saamme vaatteisiin täydellisen istuvuuden ja pituuden ammattitaitoisella ompelutyöllä. Tarvittaessa teen ompelumerkinnät vaatteisiin paikan päällä. Tällä palvelulla nopeutetaan ja taataan paras mahdollinen lopputulos. Alkukartoitus sisältyy hintaan. 

Hinta 170€/1h (sis.alv 24%)

Vaatekaapin järjestely

Tutustun kanssasi vaatekaappisi sisältöön ja kokoamme sieltä yhdessä avain asukokonaisuudet. Stailausta omilla vaatteilla. Löydämme mahdolliset ostotarpeet ja minimoidaan tarpeettomat heräteostokset. Vaatekaapin sisällön järjestäminen sekä siivoaminen käy samanaikaisesti. Kierrätetään tai lahjoitetaan tarpeettomaksi jääneet vaatteet.

Hinta 70€/1h + km-korvaus (0,44€/km)  (sis.alv 24%)

Yrityskonsultointi

Pukeutuminen luo tietynlaisen imagon yrityksestä. Työntekijä on käyntikortti yritykselle.

Yrityksen henkilökunnalla on mahdollisuus viestittää pukeutumisellaan huoliteltua ammatillisuutta tilanteessa kuin tilanteessa. Vahvistetaan asiakaspalveluilmettä sekä yhteneväisyyttä. Voidaan toteuttaa yksilöllisesti tai ryhmässä.

Pyydä tarjous ja räätälöidään teille sopiva paketti

Aloitetaan tyylisi löytäminen jo tänään